Meer resultaten voor kalligrafie workshop amsterdam

 
 
kalligrafie workshop amsterdam
Masterclass van Kijk Kalligrafie Splendith.
Zelf geef ik geen workshop, maar Joyce van Kijk Kalligrafie heeft iets beters voor je: een offline masterclass. In drie uur hoor je alles en krijg je alles wat een nieuwe kalligraaf nodig heeft. De masterclass moderne kalligrafie zit bomvol informatie, tips tricks om je op weg te helpen. En niet door zomaar iemand. Leren doe je graag van iemand uit het vak. Joyce is your girl. Er is tijd voor het beantwoorden van vragen én het oefenen in het door Joyce met zorg samengestelde oefenboek. De eerst volgende masterclasses zijn op de volgende data.: 20 januari 2018 Amsterdam vol.
Kalligrafie-workshop I amsterdam.
in de Miscellaneous Store de kunst van het schoonschrijven, of je nou nooit eerder gekalligrafeerd hebt of al een pro bent. Je kunt vrij inlopen en je lievelingswoorden leren schrijven. Schrijfmateriaal is aanwezig! 1000-1800: uur Inloopworkshop kalligrafie, doorlopend. Programma is onder voorbehoud. Houd rekening met beperkte capaciteit, vol vol. Minimumleeftijd: geschikt voor alle leeftijden. Prijs: entree gratis. Deel dit event Print. za 27 okt. De Clercqstraat 130, 1052 NP Amsterdam.
Home Volksuniversiteit.
Hier vindt u een overzicht van alle volksuniversiteiten in Nederland. Door uw postcode en zoekopdracht in te voeren, vindt u snel het cursusaanbod van Volksuniversiteiten bij u in de buurt. Bekijk het brede aanbod en schrijf u snel in voor een leuke workshop of cursus!
Alex Hamstra Photography.
Fotos Camera Japan Festival Amsterdam 2018. Japan in Nederland. Taiko Workshop Dojo Kyôchô. Japan in Nederland. GAKA Tomoko Mukaiyama Oerol 2018. Japan in Nederland. Origami Workshop Unicef Studententeam Groningen. Fotos Terschellinger Filmdagen Buitenbios 2018. Fotos Rock Roll Street Terschelling 2018.
Van YouTube naar Japan voor kalligrafieles NRC.
De kunst van Japanse kalligrafie leer je het beste in Japan. Fotoredacteur Paula van Akkeren reisde voor ruim een maand naar Tokio. Aan de hand genomen door de tachtigjarige Saiso, dompelde ze zich onder in de kunst en de cultuur.
Onze docenten Volksuniversiteit.
Zij is lid van de Vlaams-Nederlandse Kalligrafievereniging Scriptores. Naast haar werk voor KO Oegstgeest geeft zij ook cursussen vrije kalligrafie voor beginners bij de Volksuniversiteiten in Lisse en Katwijk. Ann Wagenaar heeft haar opleiding genoten bij, en daarna samengewerkt met diverse bekende kunstenaars. Ze geeft al jaren les bij KO. Zij werkt vrij en in opdracht en exposeert regelmatig. Corina Zuiderduin volgde haar opleiding aan de Rietveldacacdemie in Amsterdam en studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit in Leiden met de specialisatie World Art Studies. Zij verzorgt tekencursussen in het RMO en Museum van Volkenkunde in Leiden. In haar lessen combineert zij kunsthistorische elementen met creativiteit. Sport en Welzijn. Corinne Baas-Hazevoet is al sinds haar jeugd geïnteresseerd in Oosterse cultuur, sport en filosofie. Zij heeft haar opleiding gevolgd aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu en geeft sinds 1997 cursussen in Do-In en Shiatsu. Linda de Boed is afgestudeerd als Interieurarchitecte en werkt al jaren als conceptontwerper in de particuliere sector, daarnaast runt zij samen met haar zus een conceptstore in Leiden. Marijke en Lex Burgel zijn beiden IVN natuurgids en begeleiden regelmatig wandelingen op de genoemde locaties. Lia van Dam, gediplomeerd voetreflexologe, geeft tijdens de workshop een stukje geschiedenis en achtergrond.
Arabisch kalligrafie workshop Oss 24 februari 2018 Evenementkalender.nl.
Arabisch kalligrafie workshop. Plaatsen: 25 nu er zijn alleen maar 8 plaatsen vrij! 50, per deelnemer 40, voor studenten. AANMELDEN is vereist. Aanmelden via email: f4desiign@gmail.com. of via 0615953188. Je hoeft zelf niets mee te nemen. Arabisch kalligrafie pen. Hoe begin je met het leren van kalligrafie en wat heb je hiervoor nodig.
Leer Japans kalligraferen met Azumi Uchitani.
Voordat de cursus eindige vroeg ik of Azumi mijn voornaam Frank in het Japans wilde schilderen. Op de rechterfoto van de fotos hieronder staat mijn voornaam van boven naar beneden door Azumi geschilderd. Leuk om je eigen voornaam in het Japans te zien zien. Azumi Uchitani geeft op een hele prettige manier les in het kalligraferen van Japanse tekens. Zij vraagt 20, euro voor een uur per cursist. Dat is het echt waard, want ze is met passie bezig om je te leren hoe je op de best mogelijke manier Japanse tekens dient te kalligraferen. Japanse thee ceremonie. Naast het Japans kalligraferen kunt u ook bij Azumi terecht voor een indrukwekkende Japanse thee ceremonie. Wilt u meer weten of informatie aanvragen? Facebook: Japanese Salon by Azumi Uchitani. Photo and Video Credit: Amsterdam Today.
Vu-amstelland.nl.
Kalligrafie Atelier Amsterdam.
Das dus mooi meegenomen! In Amsterdam West, verstopt in een achtertuin. is het kalligrafie atelier van Maria Links. Hier geeft zij in normale tijden kalligrafie les privé of aan kleine groepen. Hier werkt ze aan haar eigen kalligrafiewerken of aan opdrachten.
Kunstenaar Staf Daems.
Spring naar inhoud. Zoek naar: Zoeken. Kunstenaar en theemeester. Japanse tuin Hasselt. Staf Daems is kunstschilder. Hij genoot zijn opleiding aan het Sint-Lucas in Brussel. Hij staat vooral bekend om zijn portretten. Daarnaast schildert hij ook landschappen en maakt hij collages. Zijn stijl wordt gekenmerkt door impressionistische invloeden. Hij doet ook aan Japanse kalligrafie en penseelschilderen sumi-e. Stedelijke Academie voor Schone Kunsten Lier. Hoger Instituut St.-Lucas Brussel. Talrijke workshops en studiereizen voor aquarel, grafiek, calligrafie en Japans penseelschilderen in België, Spanje, Japan. Lier, Berlaar, Brussel, Hulshout, Heist-op-den-Berg, Kessel, Antwerpen, Mechelen, Brugge, Heule, Herentals, Turnhout, Aarschot, Vloesberg, Overijse, Nijlen, Blankenberge, Koningshooikt, st.-Martens-Latem, Etterbeek, Ronse, Merksem, Duffel, Gent, Mol, Tielrode, Zandhoven, Kortrijk, Tongernn, Zoersel, Bilzen, Luik, Libramont., Amsterdam, Hulst NL, Cadaques, Barcelona, Sabadell SP, Tokyo JP.
OBA agenda oktober 2014 by OBA Amsterdam Issuu. Issuu. Issuu.
OBA agenda oktober 2014. De maandelijkse culturele uitgave van de Openbare Bibliotheek Amsterdam OBA i.s.m. het Amsterdams Uitburo. OBA agenda oktober 2014. Published on Sep 24, 2014. De maandelijkse culturele uitgave van de Openbare Bibliotheek Amsterdam OBA i.s.m. het Amsterdams Uitburo.

Contacteer ons