Meer resultaten voor kalligrafie cursus

 
 
kalligrafie cursus
Cursus Kalligrafie Opleiding Kalligrafie als thuisstudie NHA.
Adviesgesprek Gratis proefles Inschrijven 15 dagen gratis proberen. 16 x 13, 00. 5 / 5. Beoordeeld door 15 studenten. Kies voor rechts of linkshandig. Studeer in jouw eigen tempo. Start binnen enkele minuten. Studieduur: 16 maanden. ZO STUDEER JE. Leer de kunst van schoonschrijven met de cursus Kalligrafie. Zinnen, woorden en letters komen visueel tot leven bij kalligrafie. In de cursus Kalligrafie leer je schoonschrijven met sierlijke letters die elke tekst direct extra uitstraling geven. Deze cursus is ideaal voor beginners en aankomend professionele schoonschrijvers. Zelfs schrijvers met het allerslechtste doktershandschrift leren tijdens de hobbycursus Kalligrafie razendsnel hoe je schrijft in schoonschrift.
Rumi Kunst Instituut Rotterdam kunstinzicht.nl.
Meester Kileci houdt zich meer dan 40 jaar bezig met Arabische kalligrafie en de Ebru kunst papiermarmerkunst. Zo heeft hij onder meer 6 jaar privé lessen gehad van de Meester kalligraaf Hamid Aytac, die wordt gezien als de grootste Arabische kalligrafie kunstenaar van zijn eeuw.
An Vanhentenrijk Kalligrafie Bonheiden.
Romeinse kapitalen met brede pen / met potlood / met plat penseel, Versalen, Unciaal met brede of spitse pen, Karolingische minuskel, Textura, Bastarda, Humanistisch Cursief of Italic, Copperplate, Neuland letter, Foundational met brede of spitse pen, Ruling pen en trekpen, Initiatie Gestueel schrift, Alle modules van Witruimte. Ook rond technieken kan je met grote regelmaat terecht voor cursussen. Op alle niveau's. Neem gerust contact voor meer informatie! Hieronder alvast enkele thema's. Kleur, Lay-out en compositie, Sierlijke en vloeiende lijnen, Achtergronden, Glasfolie, Embossing en uitgesneden letters, Wenskaarten, Geïnspireerd door Adolf Bernd. Cursussen met persoonlijke verwerking. Tot slot bied ik ook regelmatig cursussen aan waarbij een persoonlijke verwerking door de cursist essentieel is. Hoewel de benamingen van de opleidingen eerder een beetje cryptisch zijn, vind je hieronder toch al een overzicht. Geef gerust een seintje! Enkele voorbeelden: Recyclage, Labyrint, Bijzondere schrijfmaterialen, 3x scheepsrecht, Het draait weer vierkant, 5 teksten, 5 technieken, Ruimtelijke en 3D objecten, Een boek met een kleurrijk verhaal.
Workshops kalligrafie Archieven.
Kalligrafie workshop, cursus ontwerp, webshop. Modules members only. Gevorderde cursus Flourishing. Modules members only. Boek Kalligraferen kun je leren! Werkboek Copperplate kalligrafie. Toont alle 4 resultaten. Sorteer op populariteit. Op gemiddelde waardering sorteren. Sorteren op nieuwste. Sorteer op prijs: laag naar hoog.
Cursus Chinese Kalligrafie Rotterdamse Volksuniversiteit.
Chinese Kalligrafie beginners. Chinese Kalligrafie beginners. Maak in deze cursus Kalligrafie kennis met de oudste kunstvorm uit China: het Chinese schrift. U leert de basisstrepen van de karakters, de techniek om met de penseel om te gaan en de goede verhouding van de karakters.
Cursus Kalligrafie, mooi leren kalligraferen LOI.
Iedereen kan het leren! Bij kalligrafie geldt: oefening baart kunst. Je kunt de vaardigheden die je hebt geleerd, toepassen bij het maken van allerlei bijzondere documenten. Als je dat wilt, kun je aan het eind van de cursus Kalligrafie een erkend examen door de Vereniging van Leraren in het Schoonschrijven VLSM afleggen en ontvang je een diploma. Inhoud van de cursus Kalligrafie. Kalligrafie leer je door veel te oefenen. Het dóén staat dan ook centraal in deze cursus. Aan de hand van uitdagende opdrachten leer je de pen hanteren en verschillende schriftsoorten beheersen. Zo bouw je je vaardigheden stap voor stap op. Meer over de inhoud. Schrijven is kunst.
Workshop Kalligrafie Hansbeke Deinze Nieuwsblad. Het Nieuwsblad.
Cursus of workshop. Eten en drinken. Fiets of wandelroute. Kamp of vakantie. Kermis of feestelijkheid. Lezing of congres. Markt of braderie. Natuurgebied of park. Park of tuin. Party of fuif. Recreatiedomein of centrum. Spel of quiz. Thema of pretpark. Wat is Kalligrafie Kalligrafie is de kunst van het schoonschrift. De nadruk komt hiermee niet enkel te liggen op de taal en inhoud maar op de vorm en het grafische. Het is de kunstvorm waarin het esthetische van schrift wordt uitgewerkt.
Workshop kalligrafie: module 1 Artisan.
Deze pen leent zich uitstekend om het Lapidair schrift op papier neer te zetten. Wat komt er nog bij kijken: papier, inkt en wit potlood. Vele tinten grijs zullen er die dag ontstaan en gebruikt worden. filed under: Workshops. workshop Katoen en schuurspons. Posted 1 oktober 2020 by Rita Bollaert. De ondergrond van deze workshop is geen papier maar katoen. Er wordt een ontwerp gemaakt van abstract tot een woord of korte zin er worden ontwerpen aangeboden. Het ontwerp wordt op een katoenen draagtas totebag is de hippe naam gezet met acrylverf. filed under: Workshops. De leukste maand van het jaar! Meer dan ooit zullen we wenskaarten sturen en cadeautjes geven. Met de knop bestel hier kan u ons lookbook bekijken reserveren kan, aankopen niet en op facebook en instagram mag u ook heel goeie tips verwachten, voor kleine en grote Secret Santa's, voor jong en oud, voor kleine en grote prijsjes.
Nieuws Academie Lier.
Jef Sterckx, leerling 2de jaar specialisatie Beeldhouw en Ruimtelijke Kunst stelt een selectie van zijn oeuvre tentoon in de Bokaal. De beeldhouwwerken maken deel van zijn afstudeerwerk Geitenproject. Lees verder over Expo Beeldhouw Ruimtelijke Kunst. S.M.A.K: oproep: tekenen in lockdown.
Start cursus Kalligrafie Geel UiT in Vlaanderen.
Start cursus Kalligrafie. Menus schrijven, wenskaartjes versturen Alles wordt nog leuker als je het in een sierlijk handschrift kan doen.Dit jaar leren we het Fraktur; een sierlijk, Gotisch schrift dat door iedereen gesmaakt wordt. Zowel mensen die al een schift kennen, als beginners kunnen instappen in deze cursus.
Chinese Kalligrafie intermediate/gevorderd Universiteit Leiden.
Sinds 1999 doceert zij Chinese kalligrafie. Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl. Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. 10 lessen Sessie. 15 februari 2021 1600: uur 26 april 2021 1800: uur Prijs. Studenten 146 LEI-medewerkers 176 Overigen 192 incl. Lipsius Cleveringaplaats 1 2311 BD Leiden Zaal. Lipsius 1.44 atelier Inschrijven. Professional Learning and Development. Een leven lang leren.
Cursus: kalligrafie RICK Regionaal Instituut Cultuur en Kunsteducatie.
Hou je van kalligrafie? Wil jij ook op deze creatieve, kunstzinnige manier leren schrijven? Kies dan voor de RICK cursus Kalligrafie. Tijdens deze cursus ga je aan de slag met kalligrafie, de kunst van het schoonschrift. Je leert twee lettertypes schrijven: kleine en hoofdletters.

Contacteer ons